Info

Frakt:
Ligger på 6-24 kronor för allt utom de stora djuren där frakten ligger på ca 50 kronor.

Leverans:
För varor som finns i lager skickas de samma dag som betalningen kommer in. För de produkter som måste tillverkas skickas det samma dag som de är klara.

Kö:
Ibland kan kö förekomma det kan vara allt mellan 1-4 veckor. Är det kö får du reda på detta vid din beställning.

Gå före i kön:
Är det kö och du har bråttom med din beställning kan du gå före i kön till en kostnad av 40 kronor för armband, 60 kronor mössor, figurer 100 kronor. Detta gäller dock inte de stora djuren.

Betalning:
Betalningen sker alltid i förskott, detta pga att det oftast är kö. Då kunder hoppat av eller inte hört av sig när produkten är klar har det gjort att andra har fått vänta i onödan och att färdiga produkter som tex mobilnummer armband som är personliga fått slängas.

Betalningen sker till Paypal, har man inte Paypal använder man sitt Visa eller MasterCard. Betalningen går i nuläget inte att göras på annat sätt. Vill man skicka pengarna i ett kuvert gör köparen det på egen risk Pajaz ansvarar inte för att brev med pengar kommer bort. Vill man kan man skicka pengarna i ett rekommenderat brev detta kostar ca 70 kronor och det står köparen för.

Sponsring & Tävlinger:
Pajaz är gärna med och sponsrar tävlingar, lotteri mm. Även om du vill ha en tävling på din blogg eller hemsida. För mer info kontakta oss.

 


Alla bilder och text som finns på denna sida tillhör Pajaz och får ej kopieras eller läggas någon annanstans på internet. Jag hoppas att detta accepteras då jag tidigare hittat mina bilder på Bloggar Facebook och Blocket. Därav har jag nu fått lägga en Text över alla min bilder för att slippa bråka med personen som snott mina bilder. Så jag hoppas att alla respekterar detta.

Pajaz!

Pajaz uppdateras hela tiden med nya saker. Är det något specifikt du söker så tveka inte höra av dig, vi brukar kuna lösa det.


Är du bärare av Pajaz får du gärna skicka in bilder, som kan läggas upp i Galleriet undet Bärare.


images-2.jpg


0x600.jpg


 

pajaz.info@gmail.com

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)